Over mij

Als kind was ik erg geinteresseerd in wat anderen dachten en voelden. Dat leek bijna belangrijker dan mijn eigen binnenwereld. Ik keek altijd met een kritisch oog naar mijzelf en vond dat ik moest voldoen aan allerlei eisen die niet zo goed bij mij pasten. Mijn lichaam gaf mij al langer signalen dat het niet zo goed ging met mij maar daar kon ik niet naar luisteren.

Het was verhelderend om uit te vinden wat werkelijk bij mij paste en waar ik tevreden en evenwichtiger van werd. Door de zachte onderzoekende wijze van de lichaamsgeoriënteerde therapie voelde ik me werkelijk gezien en kon ik de ruimte nemen die ik nodig had om mezelf te kunnen zijn. Het lichaam speelt hierin een grote rol, steeds weer dichter bij mezelf komen, dat voelt als thuiskomen.

Op deze heldere, en liefdevolle wijze wilde ik zelf ook graag werken, in 2018 studeerde ik af als byodinamisch (psycho)therapeut bij het Nederlands instituut voor biodynamische psychologie, (NIB). Ik werk in Den Helder en op Texel, je bent welkom, ik steun je graag bij het volgen van jouw eigen pad.


Opleiding / Trainingen

2013-2018 Nederlands instituut voor Biodynamische Psychologie.
2018-2019 Plato-eisen: Medische basiskennis, psychosociale basiskennis.
2018 School voor Imaginatie en visualisatie.
2019 Hoogsensitiviteit (instituut Con Amore)
2020 Narcisme en symbiose (instituut Bodymind)
2020-2021 Focusing in therapie (focuscentrum Aaffien de Vries)
2021 Ademwerk ( Bodymind opleidingen).